Raiskaus vs Islam

Migri uutisoi 15.6.2018, että vuosina 2015–2018 Suomesta haki turvapaikkaa 44 300 henkilöä. Rauhattomimmat maat ovat Global Peace Indexín (GPI) mukaan Syyria, Afganistan ja Irak.

Turvapaikan hakijoita on tullut viime vuosina Suomeen yhteensä 131 eri maasta 195:stä Suomen tunnustamasta valtiosta. Eniten niistä maista, joissa sharialaki on käytössä.

Suomi on itsenäinen, parlamentaarinen demokraattinen valtio, jossa kansanedustajat säätävät lait ja tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet. Osittainenkin sharialain käyttäminen on perustuslain vastaista.

Sharian puolestapuhujat haluavat rakentaa tasapuolisuuden verukkeella rinnakkaisyhteiskuntaa Suomeen.

Shariassa ”toiseen rikosluokkaan” (hudud) kuuluvat muun muassa Allahin pilkkaaminen, islamin hylkääminen, aviorikos, homous, lesbous ja raiskaus.

Tässä luokassa käytetään todistajia teoille ja annetaan ankaria rangaistuksia, kuten kuoliaaksi kivittämistä sekä jäsenten amputoimista.

Kiellettyä (haram) on näyttää sukupuolielintä muulle kuin aviopuolisolle, puhumattakaan videoinneista.

Ei islamyhteisöissä katsota kenenkään, etenkään lasten raiskaamista suopeasti.

On turha yrittää selittää tapahtuneita törkeyksiä huonosti hoidetulla kotouttamisella tai kulttuurieroilla. Rikollinen toiminta saadaan kuriin lainsäädännöllä, jyrkillä tuomioilla ja rikollisten palauttamisella. Nopeasti – shariamaihinsa.

Julkaistu 19.12.2018 Karjalainen (vaalimielipide) Kuva: Pixabay free photo

Kategoriat YleinenAvainsanat , , ,
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close