Liian vapaamieli_seksi

Kaiken pitää saada olla vapaasti päätettävissä- vai pitääkö?

Mennäänkö peilin eteen kaikki, ja katsellaan hetki. Miten tähän päivään, jossa turvattomuus on vallannut mielen ja itsekukin olemme kiihtyneitä Oulussa ja Helsingissä tapahtuneitten törkeitten seksuaalirikosten takia. Minusta kaikki LAPSEN koskemattomuuteen liittyvät teot ovat TÖRKEITÄ.

On vallalla melko kova syyttämisen ja vihapuheiden meininki.

Arvioidaan, että poliiseja tarvitaan 1000 lisää ennaltaehkäisemään vastaavia tapahtumasta. Osan poliiseista toimenkuva tulee olemaan nettipolisiin tehtävä.

Kun turvapaikanhakijat tulivat, Kuopiossa Jynkän alueella alkoi nuoria tyttöjä parveilemaan vastaanottokeskuksen liepeillä. Sama asia on kuultu muualtakin. Lisäksi uutisoidaan, että somen kautta täysin tuntematon voi tavoittaa toisen henkilön ikä- tai kielirajoista huolimatta. Yhteyden voi saada helposti ja tapaaminen voi järjestyä siinä hetkessä. Miten on mahdollista, että alaikäiset voivat mennä aikuisten houkuttelemina yksityisasuntoihin?

Kuka ja miten opetetaan tällä hetkellä kouluissa seksuaalivalistusta? 
Kuka varoittaa liian aikaisista seksikokeiluista ja sukupuolisuhteista?
Minkälainen arvomaailma meillä on Suomessa vallalla? 
Minusta koko yhteiskunta on vapaamielistynyt, ja vapaamielisyys rohkaisee nuoria kokeilemaan uteliaisuuttaan ja jännityshakuisuuttaan. 

Jos minä puhun kristillisten arvojen mukaisesta seurustelemisesta, avioliitosta tai varoitan ennenaikaisista irtonaisista sukupuolisuhteista, minut leimataan vihapuhujaksi.

Suomeen on luotu ilmapiiri, että seksuaalikäyttäytymisen pitää saada olla täysin vapaata. Kuka tahansa voi olla kenen tahansa kanssa ja kokeilla mitä tahansa. Me itse olemme antaneet kulttuurimme muuttua. Se viittaamistani tapahtumista, niitä ei kannata selitellä kulttuurieroilla, vaan ”valuvioilla”.

Minusta kokeilut voisivat nyt loppua. Jospa opetushallitus tarkistaisi pikaisesti opetussuunnitelmansa lasten seksuaalivalistuksesta, että nyt keskityttäisiin varoittamiseen. Olen varma, että nopeasti valistamalla ennaltaehkäistään uusia rikoksia tapahtumasta. Enkä pitäisi huonona, jos poliisilla olisi seksuaalivalistuksessa osansa. Sitten voisimme palata pikku hiljaa päiväjärjestykseen.

Tuetaan lapsien kasvamista aikuisiksi. Annetaan lapsillemme aikaa. Ollaan heidän elämässä läsnä. Siinä sivussa vahvistuisi itsekunkin identiteetti. Rajojen asettaminen on rakkautta.
Pahan sattuessa lapsi tarvitsee rinnalleen tukijan, auttajan. Ei moittijaa eikä syyttäjää. Sanattomuudesta voi tulla yhteinen mieli ja parempi huominen.

Nämä ovat minusta niitä valuvikoja yhteiskunnassamme, joista sisäasianministeriön kv-asioiden yksikön päällikkö Kalle Kekomäki twiittaamalla kuulutti 12.1.2019. 

Syytinkö minä joitakin tässä kirjoituksessa? Tulin seisomaan peilin eteen. Vastauksen näemme jokainen omasta peilistä. Enkä piilottanut mitään rivien väliin.

Kuva: Pixabay free photo

Kategoriat YleinenAvainsanat , , , , ,
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close